Tatarucingan

Anu rumaos orang Sunda atanapi anu ngartos kana Bahasa Sunda, hayu urang tatarucingan ah. Bilih aya anu bade ngintun Tatarucingan mangga sok wae di share di Kolom Komentar. Etang etang ngalestarikeun Bahasa Sunda sareung nyandak kabingah kanu maca ieu tatarucingan. Syaratna kedah lucu nya. ? he he

Posting Komentar